RAZBOJNIŠTVA I PROVALE U SREDIŠĆANSKIM KAFIĆIMA

U subotu, 6. veljače, 5 minuta poslije ponoći, u Murskom Središću, Ulici Josipa Broza Tita, nakon što je izašao iz prostorije sanitarnog čvora ugostiteljskog objekta, 66-godišnjaka napao je nepoznati muškarac. Napadač ga je srušio na pod te mu iz stražnjeg džepa hlača ukrao novčanik u kojem su se nalazile bankovne kartice, osobni dokumenti i novac, a nakon toga se udaljio u nepoznatom smjeru.

U događaju 66-godišnjak lakše je ozlijeđen.

Za počiniteljem policija intenzivno traga, te moli građane ukoliko raspolažu s korisnim informacijama o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192, pošalju svoja saznanja e-poštom na adresu [email protected] ili putem mobilnog telefona uz korištenje aplikacije e-Policija, odnosno dođu osobno u najbližu policijsku postaju.

Napominjemo da sve korisne informacije građani mogu dostaviti anonimno.

U noći s 5. na 6. veljače u Murskom Središću, Frankopanskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt, odakle je ukrao novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/, foto: ilustracija)