PROVALJENO U PROSTORIJE NK „RUDAR“

Da lopovi i provalnici nikad ne miruju dokaz je i provala sa subote na nedjelju u prostorije NK “Rudar” na Šuderki. Naime dolazeći ujutro na posao domar Marko Lisjak  odmah je primjetio da je izvršena provala te  alarmirao policiju kao i odgovorne ljude u klubu.

Klub je već nekoliko puta bio na meti provalnika pa ovo nije ništa novo jedino to što se ovaj obrušio na drugi dio objekta . Razbivši staklo na vratima službenih prostorija te prislonivši klupu na vrata ušao je u prostorije te iz njih otuđio informatičku opremu te printer. Očevid je još uvijek u tijeku pa tako ne znamo točno pojedinosti  o ukradenim stvarima . Jedino što smo zamjetili da ili  lopov nezna vrijednost  pojedinih stvari ili mu je sve bilo preteško za nositi pošto je u obližnji potok odbacio printer  i  monitor. Prema procjeni ljudi iz kluba šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna iako će se točan iznos znati nakon završetka uviđaja.

Dodatni problem  javlja se sada kod same organizacije  utakmice pošto se sva dokumentacija vodi informatičkim putem , ali u klubu su uvjereni da će to uspjeti riješiti bez problema.

                                                                            (tekst foto Z. Rihtarec)

provala 2