PROVALJENO U 5 VIKENDICA – DJECI IZ VRTIĆA UKRALI SLATKIŠE I SOKOVE

Na području Policijske uprave međimurske evidentirana su dva kaznena djela “teške krađe”:

U srijedu, 10. prosinca u vremenu od 7.00 do 18.30 sati u Čakovcu, u Ulici Koče Racina, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ukrao razni nakit, vrijednosti više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 10. na 11. prosinca na prostoru ispred jezera u blizini Gornjeg Kuršanca, nepoznati počinitelj provalio je u pet vikend kuća, gdje je ukrao razni profesionalni alat, akumulatore, agregat, kutiju sa alatom i televizor. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 9. na 10. prosinca u vremenu od 19 do 6.30 sati u Čakovcu, u Ulici Lavoslava Ružićke, nepoznati počinitelj provalio je u dječji vrtić gdje je ukrao  fotoaparat, slatkiše, bezalkoholna pića i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U srijedu, 10. prosinca u vremenu od 11.30 do 15 sati u Gornjem Kraljevcu, u Ulici Marof, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ukrao razni nakit i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja PU Međimurska.

slatkiši