Provale u vozilo i hangar, krađa iz ugostiteljskog objekta

Evidentirane su tri krađe, gdje je kod jedne krađe počinjena materijalna šteta viša od 1.000 kuna te tri teške krađe.

KRAĐE I TEŠKE KRAĐE TIJEKOM PROTEKLOG VIKENDA

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirane su tri krađe, gdje je kod jedne krađe počinjena materijalna šteta viša od 1.000 kuna te tri teške krađe, od čega izdvajamo:

TEŠKE KRAĐE

           Ukradeno računalo i električarska oprema

Tijekom nedjelje, 14. travnja u popodnevnim satima u Čakovcu, Ulici bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj je provalio u hangar odakle je ukrao računalo i raznu električarsku opremu.  Materijalna šteta će se utvrditi po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

           Provala u vozilo

Tijekom nedjelje, 14. travnja u popodnevnim satima u Gornjem Kuršancu, Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil odakle je ukrao torbu sa osobnim stvarima.
Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

KRAĐE

           Ukradene torbice

Tijekom noći 14. travnja (u ranim nedjeljnim satima) u Čakovcu, Ulici Katarine Zrinski, u ugostiteljskom objektu, nepoznati počinitelj je ukrao dvije torbice sa novcem, bankovnim karticama, osobnim dokumentima te mobitelima. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.  Protiv nepoznatog počinitelja se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku, javlja https://medjimurska-policija.gov.hr (foto: ilustracija)