PROVALE U OSNOVNU ŠKOLU I RESTORAN, KRAĐA MOBITELA, PROMETNE NESREĆE

U petak, 1. siječnja oko 2 sata u Čakovcu, Strossmayerovoj ulica, u ugostiteljskom objektu, prilikom proslave dočeka Nove godine, nepoznati počinitelj iz torbice, vlasništvo 20-godišnjakinje ukrao je mobitel vrijednosti više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U nedjelju, 3. siječnja između 11 i 15.30 sati u Belici, Ulici Ljudevita Gaja, nepoznati počinitelj provalio je u osnovnu škole, gdje je potom provalio u nekoliko kancelarija i spremište, ali pritom nije ništa ukrao.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U noći s 30. na 31. prosinca u Grkaveščaku, nepoznati počinitelj provalio je u restoran, vlasništvo privatnog poduzeća, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Tijekom proteklog vikenda dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća, i to sve s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su:

 

  • – nepropisna i neprilagođena brzina, tri prometne nesreće te
  • – ostale greške, dvije prometne nesreće.

Prisutnost alkohola u organizmu tijekom vikenda utvrđena je kod jednog sudionika prometne nesreće, i to u koncentraciji 1,57 promila. Radilo se o 35-godišnjem sudioniku prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom, a koja se dogodila u petak, 1. siječnja oko 5 sati u Grabrovniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)