PROVALE U OBITELJSKE KUĆE I AUTOMOBILE

Na području Policijske uprave međimurske evidentirana su dva kaznena djela “teške krađe”:

Tijekom noći s 3. na 4. kolovoza u Pribislavcu, u Ulici Marina Držića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo 35-godišnjakinje, gdje je ukrao perilicu rublja s kotlićem. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u ponedjeljak, 3. kolovoza oko  22,30 sati u Čakovcu, na Trgu Republike, nepoznati počinitelj iz ruku maloljetnice istrgnuo torbicu u kojoj se nalazio novac i mobilni telefon. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 3. na 4. kolovoza u Čakovcu, na parkiralištu u Ulici Ljudevita Gaja, nepoznati počinitelj je kroz otvoreni prozor osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, ukrao torbe i ruksake sa raznim odjevnim predmetima, te priborom za higijenu i sunčanje, vlasništvo dvoje 22-godišnjaka, te 19-godišnjakinje i  20-godišnjaka.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)