PROVALE U KUĆE I KAFIĆE – KRAĐE BICIKLA I DRVA

U petak, 17. srpnja oko 1.30 sati u Čakovcu, Ulici Josipa Kozarca, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt, vlasništvo privatnog poduzeća, odakle je ukrao novac i razna žestoka alkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici na ulici nedaleko ugostiteljskog objekta u koji je provaljeno, zatekli su 23-godišnjaka s područja Čakovca. Pregledom kod mladića pronađen je dio ukradenih predmeta, te je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „teška krađa“, uhićen i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Uz podnošenje kaznene prijave 23-godišnjak doveden je nadležnom državnom odvjetniku i potom sucu istrage koji mu je rješenjem odredio istražni zatvor u trajanju najdulje mjesec dana.

 U noći s 14. na 15. srpnja u Vučetincu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo 43-godišnjaka, odakle je ukrao novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Između 10. i 14. srpnja u Dragoslavcu, šumskom predjelu zvanom „Jobova graba“ vlasništvo 73-godišnjaka,  nepoznati je počinitelj uporabom motorne pile porušio i potom ukrao više stabala bukve, graba i bagrema.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 U noći s 18. na 19. srpnja u Pušćinama, Čakovečkoj ulici, s parkirališta ugostiteljskog objekta nepoznati počinitelj ukrao je nezaključani bicikl, vlasništvo 32-godišnjaka.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)