PROVALA U OBITELJSKU KUĆU – DOLIJALI KRADLJIVCI ALATA I LIMENKI

Između 28. i 31. svibnja u Tupkovcu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 66-godišnjaka, odakle je ukrao novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su mladići rođeni 1996. i 1997. godine s područja općine Pribislavec, počinili kazneno djelo teške krađe.

Naime, proteklog vikenda (između 27. i 29. svibnja) u Čakovcu, Ulici bana Josipa Jelačića, u krugu bivše vojarne provali su u dva kontejnera, vlasništvo privatnog poduzeća s područja grada Zagreba, iz kojih su ukrali kutne brusilice, motornu pilu, udarne bušilice, električne produžne kablove i drugi razni alat.

Materijalna šteta procijenjena je na 12 tisuća kuna.

Dio ukradenih predmeta policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su i vratili predstavniku oštećenog poduzeća.

Protiv osumnjičenih mladića nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su mladići u dobi od 18, 19 i 20 godina s područja općine Pribislavec, počinili kazneno djelo teške krađe.

U noći s 3. na 4. svibnja u Čakovcu, Obrtničkoj ulici, provalili su u kontejner, vlasništvo privatnog poduzeća s područja grada Zagreba, iz kojeg su ukrali oko 400 raznih limenki (prazna ambalaža).

Materijalna šteta procijenjena je na dvjestotinjak kuna.

Protiv osumnjičenih mlađih punoljetnika nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto PU međimurska)