PROVALA U HLAPIČINI, KRAĐA U SELNICI

Između 5. i 7. travnja u poljskom predjelu zvanom “Koroščec”, nedaleko Hlapičine, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu, odakle je ukrao vatrogasne aparate u vrijednosti više stotina kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 29. ožujka i 7. travnja u Pribislavcu, Ulici Ivana Meštrovića, nepoznati počinitelj ušao je u otključanu obiteljsku kuću iz koje je potom ukrao nekoliko tisuća kuna.

Također, u noći s 6. na 7. travnja u Selnici, Ulici Koncovečki put, nepoznati počinitelj kroz otvoreni prozor ušao je u obiteljsku kuću, odakle je ukrao nekoliko stotina kuna i bankovne kartice. Potom je u četvrtak, 7. travnja pomoću jedne od ukradenih bankovnih kartica, koristeći PIN koji je bio priložen uz karticu, na bankomatu podigao nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

I ovaj slučaj povod je da još jednom upozorimo i savjetujemo sve građane da uz bankovne kartice ne drže i pripadajuće PIN brojeve kako bi izbjegli ovakve i slične situaciju, odnosno omogućili kradljivcima da vrlo jednostavno podignu novac s njihovih bankovnih računa, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)