Prouzročio prometnu nesreću u Čakovcu zbog oduzimanja prednosti prolaska

Vozačica i putnica su vozilom hitne pomoći prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se ozljede okvalificirati naknadno, nakon čega će se i kvalificirati događaj

U četvrtak, 25. travnja 2024. godine oko 13 sati u Čakovcu, na raskrižju Športske ulice, Ulice Globetka i Ulice braće Graner, dogodila se prometna nesreća, gdje je 37-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka kolnikom Športske ulice, kojom prilikom je dolaskom do raskrižja s kolnikom Ulice Globetka, a koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je kolnikom Ulice Globetka upravljala 55-godišnjakinja, dok se kao putnica u tom automobilu nalazila se i 34-godišnjakinja.

Vozačica i putnica su vozilom hitne pomoći prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se ozljede okvalificirati naknadno, nakon čega će se i kvalificirati događaj.

(tekst i foto: PU međimurska)