Pronađena nestala osoba, provala u Lovački dom

Jučer, 26. srpnja u 21 sat Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest da se nestali Josip Horvat (r. 1945.) iz Strahoninca vratio kući te su time obustavljene sve mjere traganja.

Tijekom jučerašnjeg poslijepodneva i večernjih sati provedena je opsežna pretraga terena između Strahoninca i Poleva u kojoj je sudjelovao veliki broj građana-volontera, pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja i policijskih službenika Policijske uprave međimurske. U pretrazi su korišteni i psi tragači.

Policijska uprava međimurska zahvaljuje svima koji su sudjelovali u traganju, posebice građanima i pripadnicima Hrvatske gorske službe spašavanja, koji su se odmah odazvali pozivu za traganjem Josipa Horvata, a čiji je nestanak prijavljen u srijedu, 26. srpnja u prijepodnevnim satima.

Između 21. i 26. srpnja u Palovcu, Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u lovački dom, vlasništvo lovačkog društva s područja općine Mala Subotica, ali pritom nije ništa ukrao.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetnik, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)