PRONAĐEN LOPOV IZ HLAPIČINE I MRTAV MUŠKARAC – POLICIJA TRAŽI SVJEDOKE NESREĆE

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnjak s područja grada Mursko Središće, počinio kazneno djelo krađe.

Naime, u noći s 1. na 2. travnja, u Hlapičini, iz nezaključane šupe ukrao je motorni trimer, više komada ribičkih štapova i kanistre s benzinom. Dio ukradenih predmeta vraćen je vlasniku.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv osumnjičenog podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U srijedu, 29. lipnja oko 20.30 sati u Brezovcu, u ograđenom dvorištu obiteljske kuće, u bazenu za oborinske vode pronađeno je mrtvo tijelo nepoznatog muškarca.

Tijelo je izvađeno iz vode, a pregledom od strane mrtvozornika utvrđeno je da nema tragova nasilne smrti.

Prepoznavanjem, od strane člana obitelji utvrđeno je da se radi o 54-godišnjaku s područja općine Sveti Martin na Muri.

Danas, na Odjelu patologije Županijske bolnice u Čakovcu izvršit će se sudska obdukcija mrtvog tijela.

U srijedu, 29. lipnja ove godine oko 5.50 sati u Čakovcu na raskrižju ulica dr. Ivana Novaka, Zrinsko- Frankopanske i Športske, dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila.

U cilju rasvjetljavanja svih okolnosti ove prometne nesreće, molimo svjedoke (očevice) da se jave osobno u Postaju prometne policije Čakovec, ili na broj 192, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)