Prometne nesreće redaju se jedna za drugom u ukletoj ulici JB Tita u Murskom Središću

Samo prije par dana objavili smo vijest o prometnoj nesreći, više ih ne brojimo, ali cifra se bliži  troznamenkastom broju, koja se dogodila na početku ulice Josipa Broza Tita u Murskom Središću. Ova najprometnija i najopasnija gradska ulica kojom dnevno prođe oko 600 kamiona sada je izgleda postala i ukleta jer sve ovo što se događa u zadnje vrijeme nije baš normalno.

Danas oko 12,30 sati skoro na istom mjestu gdje se dogodila nesreća prije par dana, opet je došlo do sudara dvaju osobnih automobila. Mlada vozačica skretala je iz ulice Ruđera Boškovića na glavnu ulicu, s druge strane kolnika vozio je veliki kamion kojeg je baš u tom trenutku ptestizalo drugo vozilo koje se kretalo u smjeru Čakovca. Kako je vozačica već jednim dijelom svog auta izašla na glavnu ulicu u nju se zaletjelo drugo vozilo koje je prestizalo kamion te je došlo do sudara.

Sve ovo su neslužbene informacije, a dobili smo ih od majke unesrećene djevojke za koju su djelatnici Hitne rekli da se nadaju da će biti dobro. I mi smo je vidjeli, djevojka je bila u kolima Hitne, uplakana i u velikom šoku. Sve je na sreću prošlo bez ljudskih žrtava, ali je samo pitanje vremena kada će Središćanci početi brojiti i mrtve. Materijalna šteta je velika, bar po onome što smo mi vidjeli.

Do našeg odlaska policija još nije stigla, no ona će izvršiti očevid pa ćemo onda znati više i detaljnije o ovoj prometnoj nesreći.

(tekst I foto R. Tomanić)