Prometna nesreća s više osoba, provala u skladište, opet ukraden bicikl

U četvrtak,  24. svibnja oko 13.30 sati u Čakovcu, u Sajmišnoj ulici (kod raskrižja s Ulicom Vjekoslava Špinčića), dogodila se prometna nesreća u kojoj 41-godišnji vozač osobnog automobila daruvarskih registarskih oznaka, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (podvožnjak i raskrižje) te gustoći prometa. Zbog toga je vozilom udario u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 57-godišnji vozač, koji je brzinu kretanja vozila smanjio zbog nailaska na zaustavljeno vozilo. Uslijed udara osobni automobil 57-godišnjaka odbačen je unaprijed, gdje je udario u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s kojim je ispred bio zaustavljen 42-godišnji vozač, a koje je potom udarilo u osobni automobil čakovečkih registarskih s kojim je bila zaustavljena, poradi skretanja i propuštanja vozila iz suprotnog smjera, 54-godišnja vozačica.

Privatnim vozilom u Županijsku bolnicu Čakovec prevezen je 41-godišnji vozač gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će tjelesne ozljede biti okvalificirane po zaprimanju bolničke prijave.

U noći s 23. na 24 svibnja u Čakovcu, Ulici Zrinsko-Frankpanskoj, nepoznati počinitelj je iz skladišta privatnog poduzeća ukrao nekoliko komada inox ploča, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 22. i 24. svibnja u Palovcu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je iz dvorišta obiteljske kuće ukrao nezaključani bicikl, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijeti će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: rt,  ilustracija)