Prometna nesreća između tri osobna automobila

U ponedjeljak, 15. studenoga 2021. godine oko 6,55 sati na državnoj cesti između Donjeg Pustakovca i Palovca, na nadvožnjaku, dogodila se prometna nesreća u kojoj 47-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka nije držala potreban razmak kada se kreće iza drugog vozila. Zbog toga je vozilom udarila u stražnji dio osobnog vozila čakovečkih registarskih oznaka kojim je ispred u istom smjeru upravljala 43-godišnjakinja.

Nakon udara vozilo 43-godišnjakinje djelomično je odbačeno na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udarilo u osobno vozilo čakovečkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak, te u nastavku kretanja u zaštitnu ogradu.

Vozilom hitne pomoći 43-godišnjakinja je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, dok će se ozljede okvalificirati naknadno.

Državna cesta između Donjeg Pustakovca i Palovca u vremenu od 7,14 do 8,33 sati je bila zatvorena za sav promet, a koji se odvijao obilaznim pravcima.

(PU međimurska, foto: ilustracija)