PREVRNUO SE AUTOM NA KROV ISPRED DJEČJEG VRTIĆA „MASLAČAK“

Neobična prometna nesreća, na sreću bez ozbiljnih posljedica po njene sudionike, dogodila se jučer iza 16 sati ispred dječjeg vrtića „Maslačak“ u Murskom Središću.

Dolazeći vozilom iz ulice Matije Gupca mještanin N.N.(podaci poznati policiji) skrenuo je previše u desno te je autom došao na stepenice koje vode u zgradu stare škole.

Iako je pokušao kočiti čak i ručnom kočnicom (tragovi kočenja vidljivi su oko deset metara i obilježeni kredom), nije uspio spriječiti prevrtanje automobila koji je završio na krovu.

nes 4

Vozač i njegov suvozač prošli su bez većih tjelesnih ozljeda, a prisutni mještani odmah su auto okrenuli na kotače i maknuli ga u stranu kraj ceste. Sve ovo odigralo se u razmaku od pet minuta i kada su stigli vatrogasci i policija mogli su samo uzeti podatke o nesreći , a razbijeni dijelovi bili su uklonjeni.

S kakvim posljedicama je sve moglo završiti da su ispred vrtića bila djeca nije potrebno govoriti. Sve ovo veliko je upozorenje svima nama da pazimo kako i kojom brzinom vozimo, pogotovo na mjestima kao što su dječji vrtići i škole na kojima se uvijek mogu zateći naši najmlađi mještani.

                                                                                         (R. Tomanić)