Preloški policajci otkrili počinitelje krađa u Kotoribi i Donjoj Dubravi

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 27-godišnjak s područja općine Kotoriba, počinio kazneno djelo krađe.

Sumnja se da je u subotu, 8. kolovoza 2020. godine u poslijepodnevnim satima u Kotoribi, iz podruma obiteljske kuće u Ulici Josipa Slavenskog, ukrao motornu pilu. Materijalna šteta prema izjavi oštećenog 40-godišnjaka procijenjena je na oko 2.000 kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Prelog tijekom kriminalističkog od osumnjičenika su oduzeli ukradenu pilu te ju vratili vlasniku.

Protiv 27-godišnjaka podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da su 22-godišnjak i 25-godišnjak, obojica s područja općine Kotoriba, počinili kazneno djelo krađe.

Sumnja se da su u subotu, 8. kolovoza 2020. godine oko 16 sati u Donjoj Dubravi, iz trgovine u Podravskoj ulici, ukrali pet ribolovnih rola. Materijalna šteta procijenjena je na 1.260 kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Prelog tijekom kriminalističkog istraživanja od osumnjičenika oduzeli su ukradene ribolovne role i vratili ih vlasnici trgovine.

Protiv osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

(PU međimurska, foto: ilustracija)