POŽARI, PROVALE, KRAĐE I NESREĆE OBILJEŽILI I PROTEKLI VIKEND

U subotu, 30. siječnja oko 22.15 sati u Kotoribi, u Murskoj ulici, na krovištu štaglja izbio je požar.

Požar su ugasili pripadnici vatrogasnog društva iz Kotoribe.

Očevidom u kojem je sudjelovao inspektor za zaštitu od požara i eksplozija Policijske uprave međimurske, utvrđeno je kako je uzrok požara kvar na električnim instalacijama, uslijed čega se zapalilo drveno krovište, koje je djelomično izgorjelo.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

O događaju podnijet će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

 

U nedjelju, 31. siječnja oko 4.10 sati u Slakovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 19-godišnji vozač osobnog automobila, pod utjecajem alkohola, na ravnom dijelu ceste vozilom sišao izvan kolnika te pritom udario u zemljani nasip, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov.

Vozilom hitne medicinske pomoći unesrećeni vozač prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

U trenutku nesreće u automobila su se nalazila i dvojica putnika koji nisu ozlijeđeni.

Zbog obavljanja očevida županijska cesta broj 2015, od 4.25 do 6.15 sati, bila je zatvoren za sav promet, a koji se odvijao obilaznim pravcima.

Između 16. i 29. siječnja u vikend naselju kod Gornjeg Kuršanca, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu, odakle je ukrao plinsku bocu, ribičke štapove te razni alat.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U noći s 29. na 30. siječnja u Držimurcu, u dvorištu obiteljske kuće, nepoznati počinitelj iz otključanih gospodarskih objekata ukrao je kosilicu, građevinska kolica, limenu bačvu i akumulatore.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)