POTUKLA SE BRAĆA – PRIJAVIO LAŽNO RAZBOJNIŠTVO

U srijedu, 28. siječnja oko 18 sati u obiteljskoj kući u Plešivici, zbog nesređenih obiteljskih odnosa, braća 51 i 43-godišnjaci, međusobno su se posvađali da bi u jednom trenutku 51-godišnjak uzeo drvenu palicu i njome izudarao mlađeg brata.

Ozlijeđeni muškarac vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju.

Protiv 51-godišnjaka biti će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, dok će se protiv obojice muškaraca podnijeti Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu.

U srijedu, 28. siječnja, 64-godišnjak prijavio je Policijskoj upravi međimurskoj da su u ranim jutarnjim satima do njegove kuće u Gornjoj Dubravi došla trojica maskiranih muškaraca koji su nad njim uz upotrebu tjelesne snage izvršili „razbojništvo“, te mu pritom ukrali novac u vrijednosti više tisuća kuna.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je muškarac zbog financijskih problema događaj lažno prijavio te će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/