Policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće otkrili počinitelja krađe i teške krađe

Prema 18-godišnjem osumnjičeniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljenim kaznenim prijavama protiv nepoznatog počinitelja

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja kako je 18-godišnjak s područja grada Murskog Središća, počinio kaznena djela teške krađe i krađe.

Naime, sumnja se kako je početkom srpnja ove godine u Murskom Središću, provalio u ugostiteljski objekt u Tekstilnoj ulici, odakle je ukrao novac i razna alkoholna pića. Materijalna šteta prema odštetnom zahtjevu oštećenog poduzeća sa sjedištem u Čakovcu, procijenjena je na nešto manje od 4.000 kuna.

Ujedno, sumnja se kako je krajem lipnja ove godine u Peklenici, Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj na odlagalištu građevinskog materijala iz otvorene sušare i otvorenog  kontejnera ukrao više vrsta električnih kablova te izmjenjivač vode iz protočnog bojlera. Materijalna šeta prema izjavi 64-godišnjeg vlasnika procijenjena je na nešto više od 3.000 kuna.

Prema 18-godišnjem osumnjičeniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljenim kaznenim prijavama protiv nepoznatog počinitelja.

(PU međimurska)