POLICIJA NADZIRE TERETNJAKE I AUTOBUSE – KAUBOJSKI OBRAČUN U PUŠĆINAMA

U razdoblju od 5. do 11. listopada policijski službenici Policijske uprave međimurske provodit će pojačane mjere i radnje iz operativne akcije “Nadzor teretnih automobila i autobusa“.

Ova akcija usklađena je s akcijama Europske unije za 2015. godinu, a sukladno navedenom terminu provodi se na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, dok će se 6. listopada od 6 do 12 sati provoditi u suradnji s  Policijskom upravom varaždinskom.

U četvrtak, 1. listopada oko 22 sata u Pušćinama, Čakovečkoj ulici, u ugostiteljskom zbog ranijih nesuglasica verbalno su se sukobili 27 i 51 godišnjak (obojica pod utjecajem alkohola), kojom prilikom se stariji muškarac pokušavao i fizički obračunati. Nakon toga obojica su izašla iz objekta na prostor parkirališta, gdje je 27-godišnjak rukom u glavu udario 51-godišnjaka te ga pritom teško ozlijedio.

Protiv 27-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „teška tjelesna ozljeda“ podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, dok će se protiv 51-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakavcu zbog narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: rt, ilustracija)