POKUŠAJ UBOJSTVA, PLJAČKA KLADIONICE I KRAĐA BICIKLA U HLAPIČINI

U nedjelju, 12. travnja oko 5.45 sati u Nedelišću, Čakovečkoj ulici, u ugostiteljskom objektu nakon verbalne prepirke međusobno se potuklo više muških osoba s područja Međimurske županije. Nakon tučnjave sedmorica muškaraca osobnim automobilom udaljila se s mjesta događaja. Na relaciji Štefanec – Mala Subotica oko 6 sati nepoznata osoba ispalila je jedno streljivo iz vatrenog oružja koje je pogodilo 22-godišnjeg putnika u prethodno spomenutom vozilu, te ga lakše ozlijedilo.

Za počiniteljem policija intenzivno traga.

U nedjelju, 12. travnja u 21.47 sati u Čakovcu, Ulici Tomaša Goričanca, nepoznata maskirana muška osoba ušla je u kladionicu, te zapovjednim tonom od zaposlenice zatražio novac. Nakon što mu je zaposlenica predala novac počinitelj se udaljio u nepoznatom smjeru.

Opis počinitelja:

 

  • visine oko 170 cm, obučen u crnu jaknu s kapuljačom na glavu, preko lica nosio je povez, a na rukama vunene rukavice.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Za počiniteljem policija intenzivno traga.

U nedjelju, 12. travnja u večernjim satima u Hlapičini, nepoznati počinitelj je iz stalka za bicikle ispred ugostiteljskog objekta ukrao nezaključani muški bicikl, čime je 19-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)