POKUŠAJ PROVALE U KUĆICE NA GRADSKOJ TRŽNICI

Tijekom jučerašnje noći dogodio se očiti pokušaj provale u kućice koje se nalaze na gradskoj tržnici. Domišljati počinioci valjda su u njih htjeli ući sa zadnje strane pa su tako razbili vrata koja vode u uzak prostor između caffe bara Art i kućica, a koji je širok oko metar i pol i dugačak dvadesetak metara.

Taj dio potpuno je zaklonjen od svih pogleda te se teško može primijetiti da se u njemu nešto događa. Zbog toga je gotovo idealan da se u kućice provali sa njihove zadnje strane bez da to itko primijeti.

No, razvaljena i srušena vrata uočili su danas ujutro svi koji su prolazili centrom grada. Zanimljivo je to što vlasnici kućica nisu primijetili nikakva oštećenja ili znakove nasilnog ulaza, pa o tome nisu ni obavijestili policiju.

Pitanje je zbog čega su provalnici odustali, da li ih je netko slučajno omeo u naumu ili možda nisu ponijeli adekvatan alat pa svoju radnju nisu mogli dovršiti do kraja ?

Kako god bilo, opljačkan nije nitko, a jedinu štetu pretrpjela su vrata koja treba zamijeniti i dobro učvrstiti da se lopovima bar malo oteža njihov posao. (rt)

prov 2

prov 3

prov 4

prov 5