POGINULA U PROMETNOJ NESREĆI U KOTORIBI – RAZBOJNIŠTVO U SAVSKOJ VESI

U utorak, 7. veljače oko 21.55 sati u Kotoribi na raskrižju ulica Kralja Tomislava i Josipa bana Jelačića, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj se vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, rođena 1997. godine, upravljajući prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilima, nije kretala obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika. Zbog toga je u zavoju vozilom udarila u prometni znak i betonski sakralni objekt koji su se nalazili na otoku za razdvajanje prometnih tokova.

Iz zapaljenog vozila vozačicu su izvukli mještani Kotoribe, nakon čega je vozilo u potpunosti izgorjelo. Vozačica osobnog automobila, nažalost, od zadobivenih ozljeda preminula je na mjestu prometne nesreće.

O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

U utorak, 7. veljače u večernjim satima, u Savskoj Vesi, Ulici Josipa Bajkovca,   nepoznati počinitelji provalili su u obiteljsku kuću i ušli u sobu u kojoj je vlasnik spavao te ga rukama izudarali po tijelu i potom zatražili novac. Nakon što je vlasnik odgovorio da novac nema izašli su iz kuće i udaljili se u nepoznatom smjeru.

U Županijskoj bolnici Čakovec vlasniku kuće pružena je liječnička pomoć, te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Za počiniteljima policija intenzivno traga te moli građane ukoliko raspolažu s korisnim informacijama o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192, e-mailom na adresu [email protected], putem besplatne mobilne aplikacije policije ili u najbližu policijsku postaju.

Napominjemo da sve korisne informacije građani mogu dostaviti anonimno, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)