PLJAČKA U HLAPIČINI – NA ULICI MUŠKARCU UKRALI VIŠE TISUĆA KUNA

U nedjelju, 7. lipnja oko 18 sati u Hlapičini, na ulici izvršeno je razbojništvo nad 93-godišnjem muškarcem s područja Međimurske županije.

 

 

Naime, muškarac se sa svojim vozilom zbog ranijeg dogovora oko kupnje akumulatora, dovezao u Hlapičinu kojom prilikom je do njegovog vozila došlo nekoliko mlađih osoba koji su ga zatražili sitni novac. Prilikom vađenja novčanika i izlaska iz vozila, prišla mu je mlađa muška osoba koja mu je pokušala istrgnuti novčanik iz ruke. U tom trenutku došlo je do naguravanja i pada starijeg muškarca na kolnik, a mladić se domogao novčanika te ukrao nekoliko tisuća kuna. Nakon razbojstva pobjegao je u nepoznatom smjeru. U događaju stariji muškarac lakše je ozlijeđen.

 

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 20-godišnjak s područja Međimurske županije izvršeno kazneno djelo „razbojništvo“, nad 93-godišnjem muškarcem. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)