PIJAN SRUŠIO RAMPU, POBJEGAO, PA IZAZVAO JOŠ NESREĆA !

Jučer, 21. siječnja oko 22.37 sati u Maloj Subotici, Glavnoj ulici, na prijelazu ceste preko željezničke pruge, dogodila se prometna nesreća gdje se 53-godišnji vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, upravljajući pod utjecajem alkohola, nije zaustavio pred prijelazom ceste preko željezničke pruge u trenutku kada je uređaj za zatvaranje prometa bio spušten, zbog čega je prednjim dijelom vozila udario u polubranik i slomio ga.

Nakon prometne nesreće napustio je mjesto događaja te je nastavio vožnju krećući se kolnikom Ulice Zorana Šegovića, gdje je u lijevom zavoju vozilom sišao izvan kolnika i prednjim dijelom udario u prometni znak, a zatim je nastavio kretanje kolnikom Ulice Nikole Tesle, gdje je ponovno vozilom sišao izvan kolnika i prednjim dijelom udario u izvan kolnika parkirani osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka. Od siline udara osobni automobil odbačen je u dvorišnu ogradu.

Vozilom Zavoda za hitnu medicinu vozač teretnog automobila prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je u prometnoj nesreći zadobio lake tjelesne ozljede, te je zadržan na daljnjem liječenju.

Protiv vozača teretnog automobila biti će podnijet optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/, (foto zeljeznice. net, ilustracija)