OVIH DANA NA METI LOPOVA BILE SU KOSILICE, MOTORNE PILE, MOBITELI, NOVAC, DRVA, GORIVO…

Na području Policijske uprave međimurske evidentirana su dva kaznena djela “teške krađe”:

U razdoblju od 10. do 18. veljače u Orehovici, u Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj provalio je u garažu te ukrao kosilicu i motornu pilu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

 

U srijedu, 18. veljače od 9.30 do 16 sati u Držimurcu, nepoznati počinitelj je originalnim ključem kojeg je prije nekoliko dana ukrao iz teretnog automobila, otključao vrata obiteljske kuće te ukrao mobitel i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

 

U srijedu, 18. veljače, Policijska uprava međimurska zaprimila je prijavu šumske krađe Hrvatskih šuma iz koje proizlazi da je dana 5. veljače od 8.30 do 13.45 sati u šumskom predjelu zvanom „Trnovec“ u blizini istoimenog mjesta, nepoznati počinitelj porušio i ukrao stabla sremze.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

Tijekom noći s 16. na 17. veljače u Nedelišću, na Trgu Republike, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk te ukrao veću količinu cigareta, duhana i bezalkoholnog pića.

Protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

U razdoblju od 3. do 16. veljače u Donjoj Dubravi, Zagrebačkoj ulici, nepoznati počinitelj iz nezaključanog spremišta i garaže, iz više rezervoara za traktore istočio je i potom ukrao nekoliko tisuća litara dizelskog goriva, čime je oštetio vlasnika za više tisuća kuna.

 

Protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)