OTKRIVENI PROVALNICI U VRTIĆ I PROSTORIJE NOGOMETNOG KLUBA

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 20-godišnjak i 21-godišnjak, obojica sa šireg područja grada Čakovca, počinili dvije teške krađe.

Naime, u noći s 1. na 2. svibnja ove godine u Kuršancu, Glavnoj ulici, provali su u prostorije lokalnog nogometnog kluba, odakle su ukrali sportske torbe, alkoholna i bezalkoholna pića, čaše, sobnu TV antenu, prijemnik digitalnog TV signala i produžni električni kabel.

Također, u noći s 26. na 27. travnja ove godine u Šandorovcu, Prvomajskoj ulici, provalili su u dječji vrtić, odakle su ukrali digitalni foto-aparat, ženske patike i novac.

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko šest tisuća kuna.

Dio ukradenih predmeta oduzet je od počinitelja i vraćen vlasniku.

Osumnjičenik rođen 1996. godine predan je pritvorskom nadzorniku PU međimurske, dok će s protiv obojice podnijeti kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

U noći s 19. na 20. lipnja u Kotoribi, Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj provalio je u kafić, gdje je iz registar blagajne ukrao novac, dok je iz skladišta ukrao veću količinu vrećica raznih instant napitaka te nekoliko boca raznih žestokih alkoholnih pića.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)