OTKRIVENI PROVALNICI U RESTORAN I OBITELJSKU KUĆU

Dovršenim  kriminalističkim  istraživanjem  sumnja  se  da  je 31-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca, počinio kazneno djelo teške krađe.

 

Naime, u petak 12. svibnja u kasnim poslijepodnevnim satima u Gornjem Kuršancu, Ulici Zrinskih, provalio je restoran vlasništvo 38-godišnjaka, te ukrao LCD televizor (Quadro). Materijalna šteta procjenjuje se na petstotinjak kuna.

Ukradeni televizor policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su i vratili vlasniku.

Protiv 31-godišnjeg osumnjičenika nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Dovršenim  kriminalističkim  istraživanjem  sumnja  se  da  je 19-godišnji mladić s područja općine Pribislavec, počinio kazneno djelo teške krađe.

Naime, u utorak 16. svibnja u prijepodnevnim satima u Čakovcu, Preloškoj ulici, provalio je u obiteljsku kuću, gdje je u raznim prostorijama ispreturao stvari, ali pritom nije ništa ukrao. Nakon toga iz otvorene garaže ukrao je stotinjak praznih boca PET ambalaže, dok je iz otključane gospodarske zgrade ukrao protočni bojler. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko 400 kuna.

Dio ukradenih predmeta pronađen je i vraćen  37-godišnjoj vlasnici. Protiv 19-godišnjeg osumnjičenika nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

U noći s 16. na 17. svibnja u Mačkovcu, Ulici Balogovec, nepoznati počinitelj provalio je u kafić, vlasništvo privatnog poduzeća iz Krištanovca, odakle je ukrao cigarete i novac. Ujedno, nasilno je otvorio poker aparat i aparat za klađenje, vlasništvo privatnih poduzeća iz Šenkovca i Dugopolja, iz kojih nije uspio ukrasti novac, pošto su bili prazni.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr

(foto: ilustracija)