OSUMNJIČENI LJUBITELJI CRNOG VINA, KRAĐA NAKITA IZ NEZAKLJUČANE OBITELJSKE KUĆE

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se su trojica maloljetnika s područja Međimurske županije počinili dvije teške krađe i tešku krađu u pokušaju u Domašincu, Ulici Marka Kovača.

Naime, sredinom listopada te 16. i 30. prosinca prošle godine osumnjičeni trojac provalio je u prostorije disko kluba te su u dva navrata iz skladišta ukrali glazbeno pojačalo i šezdesetak litara crnog vina. U listopadu prilikom prve provale ispreturali su stvari u skladištu, ali pritom nisu ništa ukrali. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko 5 tisuća kuna. Dio ukradenih predmeta pronađen je i vraćen vlasniku.

Prema osumnjičenim maloljetnicima nadležnom državnom odvjetniku za mladež dostavit će se posebnom izvješće, kao dopuna prethodno dostavljenih kaznenih prijava protiv  nepoznatog počinitelja.

 

Jučer, 4. siječnja u prijepodnevnim satima u Ulici Ljudevita Gaja, nepoznati počinitelj ušao je u nezaključanu obiteljsku kuću te ukrao razni nakit te time 55-godišnju vlasnicu oštetio za nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/

(foto: ilustracija)