Osumnjičena za obmanu, iznudu, udaranje, bacanje u jarak, krađu dokumenata i nakita

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 42-godišnjakinja s područja grada Čakovca počinila nekoliko kaznenih djela; iznudu i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju te prijevaru i tešku krađu.

Naime, tijekom srpnja ove godine 42-godišnjakinja je obmanom navela žensku osobu da potpiše ugovor o kupoprodaji stana. Kada je ženska osoba htjela ugovor poništiti, tražila je od nje više tisuća kuna. U nedjelju, 29. srpnja u večernjim satima, žensku osobu odvezla je do Preseke gdje ju je izudarala i odgurnula u jarak, nakon čega se udaljila s mjesta događaja. Od ženske osobe uzela je ključ stana odakle je potom ukrala razne dokumente i nakit.

Vozilom hitne pomoći ozlijeđena ženska osoba prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

U Čakovcu, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu izvršena je pretraga doma i osobnog automobila kojeg koristi 42-godišnjakinja, kojom prilikom su pronađeni ključevi i razni dokumenti vlasništvo ženske osobe.

Protiv 42-godišnjakinje podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)