Osumnjičen za kazneno djelo iz domene droge, provaljeno u ured

U četvrtak, 6. prosinca u 17,05 sati u Maloj Subotici, Dravskoj ulici, službenici Ravnateljstva policije, Mobilne jedinice prometne policije u nadzoru prometa zatekli su 36-godišnjaka s područja općine Mala Subotica koji je posjedovao drobilicu s tragovima droge marihuane.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u Maloj Subotici, u obiteljskoj kući neovlašteno posjedovao jednu staklenku ispunjenu drogom marihuanom te 17 vakumiranih smotuljaka ispunjenih drogom marihuanom sveukupne mase 359,50 grama te jednu digitalnu vagu. Predmeti su oduzeti.

Protiv 36-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, nadležnom državnom odvjetniku.

Tijekom noći s 5. na 6. prosinca u Gornjem Kuršancu, Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u ured privatne tvrtke odakle je ukrao novac i alat.

Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: PU međimurska)