Osumnjičen (22) za krađu novčanika iz skladišta trgovine u Domašincu

Sumnja se da je kroz otvorena vrata ušao je u skladište trgovine mješovitom robom, gdje je iz torbice ukrao novčanik s novcima, osobnim dokumentima i bankovnim karticama

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 22-godišnjak s područja općine Mala Subotica, počinio kazneno djelo krađe.

Naime, sumnja se da je u subotu, 5. rujna ove godine nešto prije 19 sati u Domašincu, Ulici Katarine Zrinske, kroz otvorena vrata ušao je u skladište trgovine mješovitom robom, gdje je iz torbice ukrao novčanik s novcima, osobnim dokumentima i bankovnim karticama. Materijalna šteta prema izjavi oštećene 38-godišnje djelatnice trgovine, procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

Nedugo nakon izvršenja opisanog kaznenog djela, ukradeni novčanik iz kojeg je nedostajao novac, odbačenog na ulici pronašao je 29-godišnji prolaznik te ga vratio vlasnici.

Protiv osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.
(PU međimurska, Foto: ilustracija)