Opljačkani nogometni klubovi u Podturnu i Cirkovljanu, mladići osumnjičeni za krađu u Čakovcu

U noći s 8. na 9. listopada nepoznati počinitelji provalili su u prostorije koje koriste nogometni klubovi iz Podturna i Cirkovljana. Iz klupskih prostorija u Podturnu ukradeno je pivo iz hladnjaka, dok je nogometašima iz Cirkovljana ukraden novac. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica mladića rođena 1998. i 1999. godine s područja općine Pribislavec, počinili kazneno djelo teške krađe.

Naime, sumnja se da su u nedjelju, 8. listopada nešto poslije 14 sati u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, provalili u poslovne prostorije privatnog poduzeća, koju privremeno koriste članovi glazbenog sastava iz Čakovca, odakle su ukrali nešto više od 3.000 kuna.

Tijekom istraživanja policijski službenici Policijske postaje Čakovec od osumnjičenika oduzeli su dio ukradenog novca i vratili ga predstavniku oštećenog benda.

Protiv osumnjičenih mladića podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)