OPLJAČKANA ŠKOLA – BICIKLOM SE ZALETJELA U AUTO

Na području Policijske uprave međimurske evidentirana su dva kaznena djela “teške krađe”:

U vremenskom razdoblju od 30. travnja do 4. svibnja u Čakovcu u Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije škole gdje ukrao računalo, DVD player, te suhomesnate proizvode. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 29. travnja do 4. svibnja u Čakovcu, u Ulici dr. Ivana Novaka, nepoznati počinitelj je u dvorištu privatnog poduzeća provalio u osobni automobil gdje je demontirao i ukrao prednje staklo, a potom oštetio poklopac motora. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U ponedjeljak, 4. svibnja oko 9.10 sati u Čakovcu na raskrižju Ulice carinski odvojak i Zrinsko Frankopanske ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj se 68-godišnja vozačica bicikla uključivala u promet bez da se prethodno uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu. Zbog toga je kotačem bicikla udarila u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je upravljala 36-godišnjakinja vozačica. Nakon udara vozačica bicikla pala je na kolnik.

Vozilom Zavoda za hitnu medicinu vozačica bicikla prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena te je zadržana na liječenju.

O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)