OPLJAČKAN AUTOMAT KLUB I NEKOLIKO PODUZEĆA U ČAKOVCU

Danas, 3. prosinca oko 4.50 sati u Čakovcu, na Trgu Eugena Kvaternika, u automat klubu (kockarnica), maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio je razbojstvo nad dvije zaposlenice te ukrao nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policija intenzivno traga za počiniteljem.

U noći s 2. na 3. prosinca u Nedelišću, Čakovečkoj ulicu, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt, vlasništvo privatnog poduzeća s područja općine Nedelišće, odakle je otuđio razna alkoholna pića, kavu i novac. Ujedno, nasilno je otvorio tzv. „jukebox“, iz kojeg je potom ukrao sitni novac (kovanice).

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U noći s 1. na 2. prosinca u Čakovcu, ulici Tome Bratkovića, nepoznati počinitelj u poslovnoj zgradi provalio je u više kancelarija u vlasništvu raznih privatnih poduzeća s područja Međimurske županije. U svim uredima ispreturao je stvari, dok je iz dvije kancelarije ukrao novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)