OPLJAČKALI VATROGASCE

Na području Policijske uprave međimurske evidentirana su tri kazena djela “teške karđe”:

Tijekom noći s 30. na 31. prosinca u Držimurcu, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije dobrovoljnog vatrogasnog društva, gdje je ispremetao stvari te ukrao  novac, muzičku liniju i prehrambene proizvode. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U srijedu, 31. prosinca u vremenu od 11.30 sati do 14 sati u Kotoribi, u Murskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ukrao novac, alkoholna pića i cigarete. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 31. prosinca 2014. na 1. siječnja 2015. godine, nepoznati počinitelj provalio je u sportski objekt, gdje je ukrao pojačalo i razna alkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto, ilustracija)