NOVE KRAĐE I PROVALE – KRADE SE SVE, OD NAKITA I NOVCA DO MOTORNE PILE

U srijedu, 17. prosinca u vremenu od 9 do 12.25 sati u Šenkovcu u Ulici Josipa Horvata Zdelara, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ukrao novac i nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u vremenskom razdoblju od 1. studenoga do 16. prosinca u Donjem Mihaljevcu, u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj iz nezaključane podrumske prostorije ukrao motornu pilu i kutije sa svrdlima.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 45-godišnjak i dijete s područja Međimurske županije, počinili kaznena djela „teške krađe“, u vremenskom razdoblju od 28. do 30. listopada, te od 11. do 14. studenoga ove godine, u Čakovcu, u Ulici Vladimira Nazora, gdje su provalili u skladište privatnog poduzeća i ukrali zimske gume, televizore, bakrene cijevi, sanitarni materijal i keramiku.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/