NISU PLATILI ALKOHOLNA PIĆA – PREGAZILA PJEŠAKINJU NA KOLNIKU

U ponedjeljak,11. siječnja u 18.35 sati, u Žiškovcu, tri nepoznata muškarca ušla su u prodavaonici prehrambeno mješovitom robom, gdje su sa polica uzeli razna alkoholna pića i slatkiše, koje su potom dvojica od njih iznijeli iz trgovine, dok je treći samo za svoj dio uzete robe podmirio račun. Nakon toga trojac se osobnim automobilom udaljio u nepoznatom smjeru.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, dok će se protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela „teške krađe“, podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

U ponedjeljak, 11. siječnja u 22.10 sati u Prelogu, Glavnoj ulica dogodila se  prometna nesreća u kojoj je teško stradala 60-godišnja pješakinja. Naime, 34-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, brzinu kretanja vozila nije prilagodila stanju kolnika, vidljivosti i atmosferskim prilikama (mokar kolnik, noć, padala je kiša) te je zbog toga vozilom udarila u pješakinju koja je prelazila kolnik. Nakon udara pješakinja je odbačena na kolnik.

Vozilom hitne pomoći ozlijeđena pješakinja prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u nesreći zadobila teške ozlijede opasne po život te je zadržana na daljnjem liječenju.

Protiv vozačice osobnog automobila zbog počinjenog kaznenog djela “izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)