NESTALI DRAGUTIN VINKOVIĆ PRONAĐEN U LUDBREGU, KRAĐE MOBITELA, OSUMNJIČENI ZA TEŠKU KRAĐU

Jučer, 23. siječnja u 22 sata i 30 minuta na željezničkom kolodvoru u Ludbregu policijski službenici Policijske postaje Ludbreg pronašli su nestalog Dragutina Vinkovića. O pronalasku odmah je obaviještena obitelj.

Policijska uprava međimurska zahvaljuje svima koji su sudjelovali u traganju za nestalom osobom, posebice pripadnicima Hrvatske gorske službe spašavanja. U traganju  za nestalim osobama njihov profesionalni angažman na volonterskoj osnovi uvelike doprinosi sretnim ishodima potraga, odnosno pronalasku nestalih osoba.   

U proteklih 24 sata na području Međimurske županije evidentirane su dvije krađe, dok teške krađe nisu zabilježene.

Izdvajamo krađu skupocjenog mobitela iz kafića u Čakovcu.

Jučer, 23. siječnja nešto prije 13 sati, nepoznati počinitelj sa stola u ugostiteljskom objektu u Ulici Katarine Zrinski ukrao je mobitel. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su mladići, rođeni 1997. i 1998. sa šireg područja općine Mala Subotica, počinili kazneno djelo teške krađe.

Naime, u srijedu, 18. siječnja u jutarnjim satima u Palovcu, Novoj ulici, provalili su u obiteljsku kuću, odakle su ukrali nakit i time 56-godišnju vlasnicu oštetili za više stotina kuna.

Protiv osumnjičenih podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja, javlja http://medjimurska.policija.hr/ ( foto PU međimurska)