Nestala ženska osoba pronađena živa u blizini draškovskog mosta

Danas, (4. listopada) oko 10 sati u blizini draškovskog mosta prema naselju Draškovec, građani su pronašli nestalu osobu živu. Osobi je pružena potrebna medicinska pomoć.

Podsjećamo da je Policijska uprava međimurska zaprimila obavijest da se 3. listopada oko 16 sati iz obiteljske kuće u Donjem Kraljevcu, u nepoznatom smjeru udaljila ŠTEFANIJA KOVAČ, rođena 1940. godine.

Od prijave nestanka do jedan sat iza pola noći policija je uz pomoć pripadnika HGSS-a i mještana intenzivno tragala za nestalom osobom te je intenzivno traganje nastavljeno i danas (4.listopada) u jutarnjim satima te je putem medija informirana javnost.

Policijska uprava međimurske zahvaljuje svima koji su sudjelovali u potrazi za nestalom osobom koja je imala sretan epilog i medijima što su se medijski angažirali.

Nestala ženska osoba

Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest da se 3. listopada oko 16 sati iz obiteljske kuće u Donjem Kraljevcu, u nepoznatom smjeru udaljila ŠTEFANIJA KOVAČ, rođena 1940. godine.

U trenutku nestanka bila je odjevena u crno-bijeli sako, crne hlače i crne cipele. Štefanija je jače tjelesne građe, visine 166 centimetara, kestenjaste boje kose i svijetloplavih očiju.

Od prijave nestanka do jedan sat iza ponoći policija je uz pomoć pripadnika HGSS-a i mještana intenzivno tragala za Štefanijom, no ona još nije pronađena te se traganje nastavlja danas u jutarnjim satima.

Mole se svi građani ako imaju bilo kakva saznanja, koja bi mogla pomoći da se Štefanija pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala njezinom opisu, da odmah o tome obavijeste policiju, pozivom na broj 192.

Također, sve informacije mogu dostaviti i putem elektroničke pošte nestali@nestali.hr.

(http://medjimurska.policija.hr, foto PU međimurska)