NEOBIČNA NESREĆA U FRKANOVCU – IZ KUĆE U SLEMENICAMA UKRAO RAZNI NAKIT

Jučer, 7. lipnja oko 16 sati na kolniku županijske ceste u Frkanovcu, nedaleko kbr. 3A, dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen 27-godišnji vozač kombija.

Vozač Citroen Jumpyja, čakovečkih registarskih oznaka, rođen 1990., nakon što je na uzdužnom cestovnom nagibu napustio vozilo, a da pritom nije poduzeo sve potrebne mjere kako bi spriječio da vozilo samo krene s mjesta na kojem je ostavljeno zbog čega je došlo do pokretanja vozila niz nagib i silaska izvan kolnika u obližnji vinograd. Kako bi zaustavio vozilo, 27-godišnji vozač pokušao je uskočiti u kombi, ali je pritom došlo do udara kombija u betonske stupove vinograda te su vrata prignječila njegove obje noge. Privatnim vozilom ozlijeđeni vozač prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno kako je lakše ozlijeđen te je nakon pružene liječničke pomoći pušten na kućnu njegu.

Vozač Citroena prekršajno će se sankcionirati zbog kršenja odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U noći sa 7. na 8. lipnja u Slemenicama, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću,  vlasništvo 29-godišnjaka, odakle  je  ukrao  markirane  sunčane  naočale  i  ručni sat  te razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se kaznena prijava, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)