NEKOLIKO OSOBA OZLIJEĐENO U PROMETNOJ NESREĆI, PROVALE U KAFIĆ, KRAĐE IZ KUĆA

U ponedjeljak, 6. lipnja oko 10 sati i 30 minuta na kolniku državne ceste broj tri, između grada Čakovca i Štefanca, dogodila se prometna nesreća. Naime, 35-godišnji vozač osobnog automobila, daruvarskih registarskih oznaka, brzinu kretanja vozila nije prilagodio gustoći prometa (vozilo ispred zaustavljeno poradi skretanja ulijevo), zbog čega je u izbjegavanju udara u vozilo ispred, prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je potom udario u osobni automobil, čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 35-godišnja vozačica.

Vozilom hitne pomoći oboje vozača i dijete, putnik iz osobnog automobila 35-godišnjakinje, prevezeni su u Županijsku bolnicu, gdje je utvrđeno da su vozačica i dijete lakše ozlijeđeni, dok je vozač teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

Na području Policijske uprave međimurske proteklih 24-sata evidentirano je osam kaznenih djela, od čega izdvajamo:

  • U ponedjeljak, 6. lipnja u prijepodnevnim satima u Kotoribi, Ulici bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj ušao je u nezaključanu obiteljsku kuću, odakle je ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.
  • Između 4. i 6. lipnja u Donjem Kraljevcu, Cvjetnoj ulici, nepoznati počinitelj u dvorištu obiteljske kuće iz nezaključane garaže ukrao je trimer vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

Danas, 7. lipnja oko 2 sata u Novom Selu Rok, Ulici Ive Lole Ribara, nepoznati počinitelj provalio je u kafić, gdje je iz registar blagajne ukrao novac. Potom je nasilno otvorio jukebox  iz kojeg je ukrao novac.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)