Nedelišće – oduzeo prednost prolaska

U četvrtak, 11. studenoga 2021. godine oko 21,22 sata u Nedelišću, na raskrižju Ulice maršala Tita i Trnavske ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj 21-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, krećući se Trnavskom ulicom, dolaskom do ceste koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, s automobilom je ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka kojim je Ulicom maršala Tita upravljala 22-godišnjakinja. Od siline udara vozilo 21-godišnjaka je odbačeno udesno gdje je u zanošenju udarilo u stup javne rasvjete.

Ozlijeđeni 21-godišnjak i 40-godišnja putnica iz njegovog vozila su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, dok je 22-godišnja vozačica naknadno zatražila liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec. Težina ozljeda će se okvalificirati naknadno.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec i Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Nedelišća.

Cesta je u vremenu od 21,30 do 22,55 sati bila zatvorena za promet koji se odvijao obilaznim pravcima.

(PU međimurska, foto: ilustracija)