Nakon potjere policija uhvatila bjegunca, provala u skladište

U utorak, 15. siječnja u popodnevnim satima tim interventne policije Policijske uprave međimurske je u Piškorovcu pronašao 27-godišnjaka sa šireg područja općine Mala Subotica za kojim su raspisane potrage. Muškarac je uočen na ulici nakon čega se dao u bijeg. Policijski službenici su nakon kraće potjere kroz naselje Piškorovec i šumu, sustigli i uhitili tu osobu uz uporabu sredstava prisile.

Prilikom postupanja prema toj osobi u Piškorovcu, nepoznati počinitelj je uporabom kamena razbio bočno staklo na službenom kombi vozilu.

Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.

Protiv nepoznatog počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku zbog počinjenog kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari.

Tijekom noći s 14. na 15. siječnja (s ponedjeljka na utorak), u Kotoribi, Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio skladište privatne tvrtke te ukrao nekoliko pari cipela i opremu, fotoaparat, kancelarijski pribor i druge predmete.

Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)