Nakon nogometnih, pljačkaju se i teniski klubovi, prijavljen zbog prijetnje

Tijekom noći s 2. na 3. rujna (s nedjelje na ponedjeljak) u Čakovcu, Ulici teniski park, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije sportskog kluba odakle je ukrao novac u iznosu od više tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 23 i 30-godišnjaci sa šireg područja općine Mala Subotica počinili kazneno djelo prijetnja te se podnosi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

Podsjećamo da je u nedjelju, 2. rujna u popodnevnim satima u Piškorovcu, na ulici, javni red i mir narušavalo troje maloljetnika, na način da su se verbalno posvađali i potukli. Nakon čega su 23 i 30-godišnjaci sa šireg područja Mala Subotica u više navrata došli do dvorišne ograde te sa ulične strane svaki put iz pištolja ispalili nekoliko hitaca u zrak i prijetili ubojstvom ukućanima 59-godišnjakinji, 34 i 20-godišnjacima te maloljetniku. Od njih je zaprimljena kaznena prijava, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija, arhiva Muralista)