Na ulici u Kotoribi pretučen 41-godišnjak

Nakon napada ozlijeđeni 41-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno kako je u događaju teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju

Jučer, 10. rujna oko 1:30 sati u Kotoribi, Ulici kralja Tomislava, u trenutku kada se 41-godišnjak vraćao kući susreo se s nekoliko nepoznatih muškaraca. U trenutku kada je prelazio cestu spomenuti muškarci krenuli su za  njim te ga sustigli i potom izudarali ruka i nogama po glavi i tijelu. U trenutku kada je oštećeni pokušao nazvati policiju jedan od napadača oduzeo mu je mobitel te se s ostalim napadačima udaljio s mjesta događaja.

Nakon napada 41-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno kako je u događaju teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju.

Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela teška tjelesna ozljeda.

Kriminalistička istraživanja se nastavljanju kako bi se utvrdile sve okolnosti opisanog kaznenog djela te otkrili počinitelji.

(PU međimurska, foto: ilustracija)