Na području PU međimurske proteklog vikenda evidentirana jedna teška krađa i šest krađa

            Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda, između 10. i 12. rujna 2021. godine, evidentirana je jedna teška krađa i šest krađa. U četiri krađe nastala je materijalna šteta veća od 1.000 kuna, dok je u dvije krađe šteta manja od 1.000 kuna.

           

            Izdvajamo četiri krađe:

 

  • Policijski službenici Policijske uprave međimurske zaprimili su kaznenu prijavu u kojoj se navodi da je 7. rujna 2021. godine (utorak) u poslijepodnevnim satima u Pribislavcu iz svlačionice sportske dvorane nepoznati počinitelj ukrao mobilni uređaj vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
  • U petak, 10. rujna 2021. godine, u večernjim satima u Prelogu, Trgu bana Josipa Jelačića, na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta nepoznati počinitelj ukrao je nezaključani muški bicikl. Nadalje, u subotu 11. rujna 2021. godine u Čakovcu, na Franjevačkom trgu, iz stalka za bicikle nepoznati počinitelj ukrao je zaključani muški bicikl.

Za oba bicikla materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

  • U subotu, 11. rujna 2021. godine u večernjim satima u Trnovcu, s dvorišta obiteljske kuće, iz otključanog automobila nepoznati počinitelj je ukrao mobilni uređaj i novac.

Materijalna šteta procjenjuje se više tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

 

 

(PU međimurska, foto: ilustracija)