NA METI LOPOVA NOGOMETNI KLUBOVI, PILIĆI I ALKOHOLNA PIĆA

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dijete i maloljetnik počinili kazneno djelo krađe. Naime, u subotu, 5. studenoga u Trnovcu iz otključanih svlačionica lokalnog nogometnog kluba ukrali su lopte i medicinske sprejeve. Materijalna šteta procjenjuje se na oko četiri tisuće kuna. Dio ukradeni predmeta je pronađen i vraćen vlasniku.

Prema osumnjičenicima podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku za mladež, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave po nepoznatom počinitelju.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije, počinila kazneno djelo teške krađe. Naime, u noći s 21. na 22. listopada u Donjoj Dubravi, Ulici Krbulja, provalili su u prostorije lokalnog nogometnog kluba, odakle su ukrali novac. Materijalna šteta procjenjuje se na oko dvije tisuće kuna

.

Prema maloljetnim osumnjičenicima podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku za mladež, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave po nepoznatom počinitelju.

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave međimurske evidnetirane su dvije teške krađe:

Jučer, 7. studenoga u kasnim večernjim satima u Sivici, Mirogojskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u peradarnik, 58-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio stotinjak pilića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 Između 2. i 7. studenoga u Domašincu, Ulici Marka Kovača, nepoznati počinitelj provalio je u disko klub, odakle je otuđio veću količinu raznih alkoholnih pića. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto:  Tin Tomanić, ilustracija)