NA CESTI USMRĆEN MUŠKARAC, POLICIJA MOLI INFORMACIJE OD GRAĐANA – VIKENDOM AKCIJA „ALKOHOL“

U srijedu, 1. veljače nešto prije ponoći u Kuršancu, neposredno uz rub kolnika Glavne ulice, pronađeno je mrtvo tijelo 51-godišnjaka. Obdukcijom je utvrđeno kako je smrt nastupila zbog višestrukih ozljeda karakterističnih za prometnu nesreću.

Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

Molimo sve građane koji raspolažu s korisnim informacijama o ovom događaju da o tome odmah obavijeste policiju pozivom na broj 192 ili dolaskom u najbližu policijsku postaju.

 

U noći sa 4. na 5. veljače od 23 do 5 sati,  policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec provest će aktivnosti iz akcije „Alkohol“.

Ova akcija prvenstveno je usmjerena na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola te prekoračenja dopuštene brzine kretanja u naseljenom mjestu i izvan naseljenog mjesta. Ujedno, tijekom akcije suzbijat će se svi oblici grubog kršenja prometne discipline, kao i drugi prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice s najtežim posljedicama.

Posebna pozornost posvetit će se sudionicima u prometu mlađe životne dobi, a koji su i najčešći počinitelji spomenutih prometnih prekršaja, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)